Fietstechnicus worden

Kom werken in de tweewieler-branche

Fietsenzaken zijn hard op zoek naar nieuw personeel; de hoop is gevestigd op studenten en zij-instromers. Op deze pagina leest u hoe wij u helpen.

Omscholen tot fietstechnicus

Tijd voor een loopbaanswitch; word fietstechnicus. Na 4 maanden ben je opgeleid tot Branchemedewerker Basis Fietstechniek. Inclusief erkend diploma. 

Leer de basisvaardigheden

Ben je nieuw in de branche of wil je onderzoeken of fietstechniek iets voor je is? Met deze training leer je in 4 dagen de basisvaardigheden van fietstechniek.

RPT voor BBL-studenten

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je krijgt in je leerbedrijf. Op een RPT-dag ga je onder begeleiding van onze trainers aan de slag.

Daarom fietstechnicus worden

Hoewel er meer Nederlanders in de fietsbranche werken, zijn er nog steeds te weinig fietstechnici. Het beroep van fietstechnicus is veelzijdiger dan veel mensen denken.

"Door de opkomst van de e-bike komt er meer diepgaande kennis bij kijken. Het werk is afwisselend en je bent lekker met je handen bezig. Er is ontzettend veel werk beschikbaar, nu en in de toekomst."

- Paul, fietstechnicus in Utrecht -

Voor werkgevers

Neem een opgeleide zij-instromer in dienst

Lees meer