Onze diensten

Training

Het verzorgen van hoogstaande, innovatieve en marktgerichte trainingen voor de fiets-, bromfiets- en motorbranche is de kernactiviteit van de Tweewieler Academy. Wij bieden een scala aan trainingen op het gebied van techniek, commercie en management. De trainingen zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant, altijd actueel en opgezet volgens de laatste brancheontwikkelingen. Voor de uitvoering werken wij met toptrainers uit de branche.

 

Imago en werving

De Tweewieler Academy zet zich in voor een positief imago van de branche. Het is leuk, afwisselend en uitdagend om te werken in de tweewielerbranche. De branche is veelzijdig, sterk in ontwikkeling, innovatief en high tech. De Tweewieler Academy wil dat graag overbrengen op (potentiële) scholieren en werknemers.

 

Kennis

De Tweewieler Academy is een kennisinstituut. Vanzelfsprekend zijn de medewerkers binnen de Academy op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hechten veel waarde aan kennisdeling en aan het beschikbaar stellen van informatie. Via de website of een forum of door actief advies te geven bij diverse tweewielergerelateerde initiatieven. 

Samenwerking

De Tweewieler Academy is een belangrijke schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven en binnen de bedrijfskolom. Wij staan letterlijk midden in de branche en proberen de samenwerking tussen de verschillende partijen te bevorderen.

Klik hier om onze corporate brochure te bekijken
 

 

fietsbranche bromfietsbranche motorbranche

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

E-mail: 
Fiets:
Scooter:
Motor:
Allen:

scheidingslijn

Tweewieler Academy | Tel: 030-608 79 31 | info@tweewieleracademy.nl | DisclaimerTwitter iconFacebook icon