E-bike trainingen

Alle trainingen voor het werken met E-bikes

Het beroep van een fietstechnicus verandert. E-bikes hebben naast het reguliere onderhoud ook onderhoud nodig met betrekking tot elektronica, mechanica en accutechniek. Onze E-bike trainingen zijn te volgen voor elk niveau. Met een E-bike training van Tweewieler Academy bent u snel en eenvoudig bijgeschoold.

Basis elektrotechniek tweewielers

Complete training over de basiseigenschappen van elektrotechniek. Leer omgaan met een multimeter en voer metingen uit aan een E-bike.

E-bike elektronisch

Extra kennis opdoen om storingen aan E-bikes te diagnosticeren en te verhelpen? U leert het tijdens deze 1-daagse praktijktraining.

E-bike mechanisch

Wilt u meer leren over drive-units, aandrijflijn en elektronische componenten? Deze training is een perfecte combinatie met de verdiepende training elektrotechniek.

E-bike specialist

Met deze praktijktraining leert u de meest lastige diagnoses stellen en storingen oplossen aan de E-bike. Ook leert u alles over het toepassen van connectiviteit en apps.

Accutechniek en diagnose tweewielers

Leer alles over het essentiƫle onderdeel van de E-bike: de accu. Tijdens deze training gaan we onder andere in op het batterij management systeem en de laadtechniek.