Commerciële trainingen voor Tweewieler bedrijven

Compleet aanbod van commerciële trainingen van Tweewieler Academy

Belangrijke keuzes over uw bedrijfsvoering maakt u gemakkelijker samen met Tweewieler Academy. Maak uw keuze uit onze korte, praktische trainingen voor de ondernemer of het team, desgewenst in uw bedrijf.

Succesvol Ondernemen

Belangrijke training voor ondernemers in de veranderende tweewielermarkt. Dat vraagt om nieuwe bedrijfsvoering en een andere kijk op uw team, en hoe u uw team aanstuurt.

Werkplaatsrendement

In het tweewielerbedrijf neemt de werkplaats/serviceafdeling een belangrijke plaats in! Na deze training verhoogt u het rendement van uw bedrijf en creëert u betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij uw team.

Verkopen: van product- naar klantgericht

Omgaan met klanten in het tweewielerbedrijf nieuwe stijl. Van Klant naar Fan! Leer praktische vaardigheden passend bij de veranderende consument.

Klantgericht Communiceren Tweewielers

Medewerkers van tweewielerbedrijven ontwikkelen hun commerciële vaardigheden: leren denken en handelen vanuit wensen van klanten terwijl u servicegericht blijft. Bij het aannemen van reparaties leren ze bij- en méér te verkopen.

Onderscheidend Vermogen

Wie bent u en hoe laat u dat zien in de winkel, online en op sociale media. Hoe speelt u in op de behoefte van de klant en wat is uw toegevoegde waarde? Een praktische training voor (startende) ondernemers en leidinggevenden.

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw.