Trainingen Scootertechniek

Verhoog uw professionaliteit en boek resultaat met onze scooter trainingen

Tweewieler Academy geeft trainingen op het gebied van techniek, management en sales. De trainingen zijn toegespitst op de scooter- en bromfietsbranche en worden gegeven door ervaren trainers. Investeer in uzelf en uw medewerkers en blijf in de pas met de ontwikkelingen in de branche.

Basis elektrotechniek en accu (niveau 2)

Om een groot aantal storingen op te kunnen lossen is het van belang dat de monteur componenten en bedrading goed kan doormeten. In deze training leert de monteur waardes doorrekenen, hoe er gemeten moet worden en wat het verschil is tussen stroom, spanning en weerstand.

e-Scooter (niveau 3)

In de training e-scootertechniek leert u over accu's, laadprocedures, netwerken, schakelingen en verbindingen. En u leert veilig omgaan met accu's.

Injectie, carburatie en euro 4 (niveau 2)

Wat is injectie, wat is carburatie en wat houdt Euro 4 eigenlijk in? In deze basistraining wordt de basis en de werking van de systemen zorgvuldig uitgelegd.

Diagnose injectie (niveau 3)

De truc is om meetresultaten op een goede manier te interpreteren om zo de juiste diagnose te stellen. In deze training is er veel aandacht voor de werkwijze om een goede diagnose te stellen. Zaken uitsluiten hoort daar natuurlijk ook bij. Ook het luisteren naar de klant, de onderste steen boven krijgen en logisch nadenken over de verschillende diagnosestappen, is ontzettend belangrijk.

Verkopen: van product naar klantgericht (GT)

Van een klant een Fan maken! Dat is het doel van deze training. De focus ligt op de praktische vaardigheden die passen bij de veranderende consument.

Werkplaatsrendement (GT)

Uw werkplaats/serviceafdeling neemt een belangrijke rol in binnen uw bedrijf. In deze sessie, bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers van deze afdeling, behandelen we alle belangrijke aspecten die bijdragen aan een efficiënte en rendabele afdeling.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw.