Trainingen Scootertechniek

Alle trainingen voor het werken met (E)-Scooters

De scooterbranche is vol in ontwikkeling. Investeer in uzelf en uw medewerkers. Onze trainingen voor (E)-Scooters zijn een must voor iedereen die met deze voertuigen werkt. Van fietstechnicus tot verkoper.

E-scooter elektrotechniek (niveau 2)

Om een groot aantal storingen op te kunnen lossen is het van belang dat de E-scootertechnicus componenten en bedrading goed kan doormeten. In deze training leert de monteur waardes doorrekenen, hoe er gemeten moet worden en wat het verschil is tussen stroom, spanning en weerstand.

E-Scooter aandrijving (niveau 3)

In de training E-Scooter aandrijving leert u de onderdelen van het aandrijvingsmechanisme herkennen. Ook behandelen we de opbouw, werking en aansturingsregelingen van verschillende e-scooters, e-motorfietsen en e-brommobielen. 

E-Scooter Diagnose (niveau 3)

In de training worden verschillende diagnose procedures in de praktijk toegepast. Tevens leert u vanuit een foutcode of een storingssymptoom een diagnose stappenplannen op te stellen.

Basistrainingen E-bike & E-scooter

Basis Elektrotechniek Tweewielers

Complete training over de basiseigenschappen van elektrotechniek. Leer omgaan met een multimeter en voer metingen uit aan een E-bike en E-scooter.

Accutechniek en diagnose Tweewielers

Leer alles over het essentiële onderdeel van de E-bike en E-scooter: de accu. Tijdens deze training gaan we onder andere in op het batterij management systeem en de laadtechniek.

Veilig werken aan E-voertuigen basis (Tweewielers)

Het is belangrijk dat u veilig kunt werken aan e-voertuigen. Dat doet u volgens de norm NEN 9140. Leer omgaan en werken met E-bikes en E-scooters.

Salestrainingen E-bike & E-scooter

Verkopen: van product- naar klantgericht

Omgaan met klanten in het tweewielerbedrijf nieuwe stijl. Van Klant naar fan! Leer praktische vaardigheden passend bij de veranderende consument.

Werkplaatsrendement

In het tweewielerbedrijf neemt de werkplaats/serviceafdeling een belangrijke plaats in! Na deze training verhoogt u het rendement van uw bedrijf en creëert u betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij uw team.

Klantgericht Communiceren

Ontwikkel commerciële vaardigheden en leer te denken en handelen vanuit de wensen van klanten terwijl u servicegericht blijft. En leer meer over upsell technieken.

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}

* Prijzen zijn exclusief btw.