Trainingen Fietstechniek

Compleet trainingsaanbod voor de in de werkplaats

Tweewieler Academy heeft volop aandacht voor basiskennis en de specialistische onderwerpen in de werkplaats voor tweewielers. Zoals de versnelling, vering, derailleurs en remsystemen, en natuurlijk de e-bike. Bekijk het hele trainingsaanbod.

Veilig werken aan E-voertuigen basis (Tweewielers)

Het is belangrijk dat u veilig kunt werken aan e-voertuigen. Dat doet u volgens de norm NEN 9140. Leer omgaan en werken met E-bikes en E-scooters.

Basis Elektrotechniek Tweewielers

Complete training over de basiseigenschappen van elektrotechniek. Leer omgaan met een multimeter en voer metingen uit aan een E-bike en E-scooter.

Accutechniek en diagnose Tweewielers

Leer alles over het essentiële onderdeel van de E-bike en E-scooter: de accu. Tijdens deze training gaan we onder andere in op het batterij management systeem en de laadtechniek.

E-bike mechanisch

Wilt u meer leren over drive-units, aandrijflijn en elektrische componenten? Deze training is de perfecte combinatie met de verdiepende training elektrotechniek.

E-bike elektronisch

Extra kennis opdoen om storingen aan E-bikes te diagnosticeren en te verhelpen? U leert het tijdens deze 1-daagse praktijktraining.

E-bike specialist

Met deze praktijktraining leer u de meest lastige diagnoses stellen en storingen oplossen aan de E-bike. Ook leert u alles over het toepassen van connectiviteit en apps.

Reparatie en afstelling speciale versnellingssystemen

Training over de werking, onderhoud, reparatie en diagnose van speciale versnellingsnaven, versnellingsbakken en derailleursystemen van fietsen.

Reparatie en onderhoud veersystemen

Een training over onderhoud, diagnose en reparaties aan geveerde voorvorken en dempers van fietsen.

Reparatie en onderhoud remsystemen

U leert verschillende remsystemen van fietsen repareren, onderhouden en afstellen. Ook hydraulische systemen.

Branchespecialist tweewieler

Veel medewerkers hebben de kennis en ervaring om Branchespecialist Tweewieler te worden. Deze training geeft net die opfrissing van kennis, de laatste updates en de mogelijkheid om vragen te stellen voor u het examen gaat doen. Tijdens de training nemen we de onderdelen van het examen met u door.

Zij-instroom Tweewielertechniek

Wilt u in de tweewielerbranche gaan werken maar heeft u geen opleiding tot fietstechnicus, dan doet u met deze training basiskennis op.

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}

* Prijzen zijn exclusief btw.