Leermeester trainingen tweewielerbedrijven

Bekijk ons uitgebreide aanbod trainingen voor leermeesters

U leert hoe u aankomende technici begeleidt en vormt. Wat zijn de taken van de leermeester? Hoe gaat u om met leerlingen op de werkplek? Hoe controleert en beoordeelt u ze? Start u met een nieuwe leerling, volg dan onze online trainingen. En ervaren leermeesters verbeteren hun werk met hun leerling na de training Effectiever begeleiden.

Leermeester worden: Tweewielerbedrijf

Deze training is speciaal aankomend leermeesters in tweewielerbedrijven. Met deze training leer je wat er bij het begeleiden van je leerlingen komt kijken: je leerling het vak leren, het schooljaar organiseren en in een team werken.

Online training: De juiste leerling werven

Online training van ca. 1 uur waarna je de leerling vindt die past bij je bedrijf en in je team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor je veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten sluit je af.

Online training: De succesvolle introductie van een leerling

Online training van ca. 1 uur waarna je de kans op succes met je leerling vergroot. Na afloop kun je inspelen op verwachtingen van je leerling, je bedrijf en jezelf. Je weet hoe je de introductie in fases doorloopt en je zal collega's en betrokken partijen gaan inzetten.

Leermeester zijn: effectiever begeleiden

Leer effectiever begeleiden: vergroot je eigen effectiviteit, stel doelen maak een rolverdeling voor de leerling, school, en je bedrijf om die doelen samen te behalen. Leer inspelen op gedrag en leer hoe je je leerling coacht. Voor leermeesters en anderen die leerlingen begeleiden.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw.