Leermeester trainingen tweewielerbedrijven

Bekijk ons uitgebreide aanbod trainingen voor leermeesters

Een BBL-student binnen de werkplaats deskundig begeleiden gaat niet geheel vanzelf. Daar is een opleiding voor nodig. Bovendien is het een vaardigheid die u zult moet blijven ontwikkelen. Met onze leermeester trainingen leert u wat de taken van een leermeester zijn en hoe u een leerjaar organiseert. Bent u eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training.

Leermeester worden: Tweewielerbedrijf

Deze training is speciaal voor aankomende leermeesters in tweewielerbedrijven. U leert wat er bij het begeleiden van uw BBL-studenten komt kijken: hem/haar het vak leren, het schooljaar organiseren en in een team werken.

Online training: De juiste BBL-student werven

Online training van ca. 1 uur waarna u de BBL'er vindt die past bij uw bedrijf en in uw team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor u veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten u afsluit.

Online training: De succesvolle introductie van een BBL-student

Online training van ca. 1 uur waarna u de kans op succes met uw BBL'er vergroot. Na afloop kunt u inspelen op verwachtingen van uw student, uw bedrijf en uzelf. U weet hoe u de introductie in fases doorloopt en u zal collega's en betrokken partijen gaan inzetten.

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}

* Prijzen zijn exclusief btw.