Leermeester trainingen tweewielerbedrijven

Bekijk ons uitgebreide aanbod trainingen voor leermeesters

Een leerling binnen de werkplaats deskundig begeleiden gaat niet geheel vanzelf. Daar is een opleiding voor nodig. Bovendien is het een vaardigheid die u zult moet blijven ontwikkelen. Met onze leermeester trainingen leert u wat de taken van een leermeester zijn en hoe u een leerjaar organiseert. Bent u eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training.

Leermeester worden: Tweewielerbedrijf

Deze training is speciaal aankomend leermeesters in tweewielerbedrijven. Met deze training leert u wat er bij het begeleiden van uw leerlingen komt kijken: hem/haar het vak leren, het schooljaar organiseren en in een team werken.

Online training: De juiste leerling werven

Online training van ca. 1 uur waarna u de leerling vindt die past bij uw bedrijf en in het team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor u veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten sluit u af.

Online training: De succesvolle introductie van een leerling

Online training van ca. 1 uur waarna u de kans op succes met uw leerling vergroot. Na afloop kunt u inspelen op verwachtingen van uw leerling, uw bedrijf en uzelf. U weet hoe u de introductie in fases doorloopt en u zal collega's en betrokken partijen gaan inzetten.

Leermeester zijn: effectiever begeleiden

Leer effectiever begeleiden: vergroot uw eigen effectiviteit, stel doelen maak een rolverdeling voor de leerling, school, en uw bedrijf om die doelen samen te behalen. Leer inspelen op gedrag en leer hoe u een leerling coacht. Voor leermeesters en anderen die leerlingen begeleiden.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw.