Werken met elektrische tweewielers

Alle trainingen voor werken met e-bikes, e-scooters en andere elektrische tweewielers

Bekijk het complete trainingsaanbod op het gebied van e-voertuigen in de tweewielerbranche. Met het opleidingsplan inclusief coaching op afstand staan we u altijd bij in de veranderende markt. Ons EV aanbod kenmerkt zich door algemene trainingen en specialisaties voor e-bike, e-scooter en e-motor. Meer weten? Lees snel verder!

EV-basis trainingen

De basistrainingen geven een goed fundament om te werken met elektrische tweewielers. Leer veilig werken volgens de norm NEN9140. Ga aan de slag met een multimeter en leer alles over elektro- en accutechniek bij tweewielers.

E-bike trainingen

De e-bike trainingen gaan dieper in op elektronica, mechanica en accutechniek. Leer storingen zoeken, diagnoses stellen en storingen oplossen met e-bike trainingen. De trainingen zijn beschikbaar voor elk niveau.

E-scooter trainingen

Elektrische brommmobielen, scootmobielen, E-scooters en Fatbikes zijn niet meer weg te denken. De techniek in deze voertuigen is vaak hetzelfde. Met de e-scooter trainingen en ga mee in deze ontwikkeling.

Opleidingsplan inclusief online leermeester

Kom verder dan u ooit had gedacht

Bekijk programma


"De technieken op gebied van elektrische aangedreven tweewielers veranderen in snel tempo. Dit maakt het noodzakelijk dat je als technicus continu moet bijblijven in deze ontwikkeling. Met het opleidingsplan blijft je kennis op peil en via de digitale leermeester staan we je bij met advies op maat." 

Mike Jansen | Trainer & leermeester Tweewieler Academy

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 8,5

Haal ook het beste uit uzelf