Gratis Training: Tweewieler Marketing Professional

Deze training wordt aangeboden in samenwerking met MKB-Nederland en is bedoeld voor iedereen die meer wil halen uit zijn online strategie.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

Houd jij je bezig met de (online) marketing van een fiets- of motorbedrijf of een andere tweewieler-organisatie? Zet dan met de training Tweewieler Marketing Professional een ijzersterke basis neer, ongeacht je ervaring.

Meestal dragen meerdere professionals bij aan het (online) marketing succes. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van de website, de opvolging van leads, het schrijven van nieuwsberichten en het bijhouden van de zakelijke social media-accounts. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je eenheid uitstraalt? En hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de online wereld? In de trainingen bieden wij theoretische en praktische handvatten voor alle online vraagstukken, voor marketeer, directeur, monteur of verkoper.

In de training leer je rekening te houden met de doelstellingen en usp’s van jouw organisatie. Wat een campagne succesvol maakt. Je weet hoe je kansen signaleert, en deze omzet naar concrete actiepunten. Uiteindelijk kun je jouw collega, leidinggevende of webbouwer overtuigen van jouw bevindingen.

OMSCHRIJVING TRAINING

De training bestaat uit 3 sessies van een halve dag, de onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Strategie
    Hoe zorg je ervoor dat je online-strategie bijdraagt aan een verbetering van het bedrijfsresultaat en ontdek hoe (online) marketing bijdraagt aan de bedrijfsdoelen.
  • E-mailmarketing
    Herken verschillende systemen en zet e-mail in om bij te dragen aan het verhogen van het aantal leads voor jouw organisatie.
  • Social Media
    Je leert welk platform past bij de boodschap die je wilt overbrengen en het type doelgroep dat je hiermee bereikt. Jij past hier feilloos de tone of voice op aan.

Tijdens de training bespreken en onderbouwen wij samen meerdere situaties. Daardoor stap je na de training, vol vertrouwen in je nieuwe rol als Tweewieler Marketing Professional.

Kosten

De kosten van dit pakket zijn € 999 excl. btw maar wordt jou gratis aangeboden als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet.

Voorwaarden voor gratis deelname
• Deze actie is alleen geldig voor de training Tweewieler Marketing Professional, bestaande uit de modules:
- Basic training Social Media
- Basic training E-mailmarketing
- Basic training Strategie
• De aanvrager heeft een inschrijving KVK.
• De aanvrager is gevestigd in Nederland.
• De aanvrager heeft een actieve MKB-onderneming in de retailsector.
• Per onderneming mag één persoon deelnemen

Deze actie is geldig tot uiterlijk 31 december 2021 maar wees er snel bij, er is maar voor een beperkt aantal deelnemers plaats. Op = Op.

Aanmelden

Deze gratis training is tot stand gekomen door samenwerking met MKB-Nederland.

Aanmelden >

Bel of mail met ons: 030-6087931 of info@tweewieleracademy.nl, wij helpen je verder.

Veel plezier bij de training Tweewieler Markering Professional!