Even voorstellen: Leo Brouwer

Nieuwe trainer bij Tweewieler Academy

Sinds kort heeft Tweewieler Academy een nieuw gezicht in het trainersteam: Leo Brouwer. Leo verzorgt de lessen aan onze zij-instromers. Met zijn brede en lange werkervaring in de tweewielerbranche is hij een aanwinst voor ons team en onze studenten. Hieronder stelt Leo zich uitgebreid voor.

Dit is Leo:

Hoi! Ik ben Leo Brouwer, 53 jaar en geboren en getogen in Joure. Ik woon daar nog steeds, samen met mijn vrouw Lucie. Wij hebben twee zoons, Folkert en Jetse, zij zijn inmiddels allebei ‘uitgevlogen’.

In 2019 heb ik een tijdje gereisd, samen met Lucie. We zijn er met de camper op uitgetrokken. Ik heb tijdens deze reis goed na kunnen denken wat ik echt leuk vind om te doen. Het geven van technische trainingen was daar in ieder geval een uitkomst van.

In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn racefiets. Ik ben de trotse bezitter van een Trek Domane slr9. In de winterperiode bind ik ook graag de schaatsen onder.

Mijn eerste weken bij Tweewieler Academy heb ik als zeer positief ervaren en merk ik dat ik goed ondersteund word. Ik voel mij erg welkom en hoop op een lange samenwerking met Tweewieler Academy!

Over zijn werk:

Ik werk al mijn hele werkzame leven in de tweewielerbranche. Begonnen als monteur/verkoper, later werkte ik als filiaalmanager en verkoopleider bij verschillende tweewielerbedrijven. Daarna werkte ik bij Koga, als binnendienstmedewerker. En toen begon ik als zelfstandig ondernemer mijn eigen fietsenwinkel. Die runde ik samen met mijn vrouw en later ook met mijn zoon Folkert. Sinds 1 april 2019 is de winkel overgenomen door Profile Rodenburg.

Bij Tweewieler Academy werk ik met zij-instromers, om hen startklaar te maken voor onze mooie branche. Ik vind zij-instromers trainen zinvol en dankbaar werk. Je helpt hen met een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, in een groeiende branche. En je helpt de branche om het tekort aan vakbekwaam personeel te verkleinen.