RPT Eerste fietstechnicus (niveau 3)

Aanvullende praktijktrainingen (niveau 3) voor leerlingen

Geef uw BBL-student een vliegende start met de Regionale Praktijktrainingen (RPT) van Tweewieler Academy. BBL'ers in een opleiding tweewielertechniek leren met deze intensieve praktijktrainingen in onze professionele setting sneller en meer. De trainingen vormen een perfecte aanvulling op de persoonlijke begeleiding van studenten in het leerbedrijf en zijn nauwkeurig afgestemd op de opleidingen en examens op de ROC’s.

Reparatie & afstelling speciale versnellingssystemen

Deze RPT-dag is onderdeel van de opleiding Eerste Fietstechnicus Niveau 3. U leert de werking van speciale versnellingsnaven. Na deze training kunt u zelfstandig diagnose stellen en het onderhoud en reparaties uit voeren aan de versnellingsnaven. Ook wordt de elektronische aansturing van deze versnellingssystemen behandeld.

Reparatie en onderhoud veersystemen

Deze RPT-dag is onderdeel van de opleiding Eerste Fietstechnicus Niveau 3. U leert de eigenschappen en werking van veer- en dempingssystemen. Na deze training kan de leerling zelfstandig onderhoud uitvoeren, diagnose stellen en reparaties uitvoeren aan geveerde voorvorken en dempers.

Verkoop en inruil van een fiets dag 1

RPT-dag Niveau 3 Verkoop en Inruil van een Fiets Dag 1

Verkoop en inruil van een fiets dag 2

RPT-dag Niveau 3 Verkoop en Inruil van een Fiets Dag 2

Aansturen van de werkplaats

RPT-dag Niveau 3 Aansturen van de Werkplaats

Reparatie en onderhoud remsystemen

Deze RPT-dag is onderdeel van de opleiding Eerste Fietstechnicus Niveau 3. U leert reparaties, onderhoud en afstellingen uitvoeren aan de verschillende remsystemen.

EFT Gevorderde elektrisch systeem (E-bike specialist)

Leer de meest lastige diagnoses stellen en storingen oplossen aan de E-bike. We behandelen het toepassen van connectiviteit en apps en het werken met speciaal gereedschap.

Examenvoorbereiding Fietstechnicus niveau 3

Bent u BBL-student Fietstechnicus niveau 3? Kom dan het examen oefenen. Tijdens deze training staan opdrachten 'Reparaties uitvoeren en diagnose stellen' klaar waar u zelf mee aan de slag gaat. De trainer is er om hulp aan te vragen en voor de juiste begeleiding.

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.