STAP-subsidie: Gebruik €1.000 opleidingsbudget

Om- of bijscholen met praktijktrainingen van Tweewieler Academy

Wilt u STAP gebruiken om bij- of om- te scholen? We bieden trainingen voor (aankomend) technici in de tweewielerbranche. Reserveer nu uw plek.

De weg naar e-bike specialist

2-daagse training over de verschillende systemen, de werking van sensoren en hoe de motor werkt. U gaat componenten vervangen, registreren en kalibreren. U leert een diagnose stellen en een reparatieadvies geven.

De weg naar e-scooter specialist

In de training e-scootertechniek leer je over accu's, laadprocedures, netwerken, schakelingen en verbindingen. En je leert veilig omgaan met accu's.

Snel actief in de fietsenbranche

Bent u nieuw in de branche of wilt u onderzoeken of fietstechniek iets voor u is? Ontdek het met deze 3-daagse training.

Werk aan uw werkplaats

In het tweewielerbedrijf neemt de werkplaats een belangrijke plaats in. Na deze training verhoogt u het rendement van uw bedrijf. Ook leert u hoe u het team aanstuurt op basis van coachend leidinggeven. U creëert hierbij betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij uw team.

In 4 stappen naar het STAP-budget:

1.Plaats uw bestelling in de winkelwagen

Rond uw bestelling af. U hoeft geen betaling te doen.

2.Wij bevestigen uw reservering

U ontvangt direct de bevestiging en na enkele dagen het aanmeldingsbewijs waarmee u uw budget aanvraagt.

3.Vraag STAP-budget aan bij het UWV

Op dinsdag 28 februari om 10.00 uur vraagt u uw STAP-budget aan.

4.Wij ontvangen inkoopnummer

Dit ontvangen we van het UWV. Wij maken uw reservering definitief en geven u een seintje.

Hoe meldt u zich aan met uw STAP-budget?

Heeft u hulp nodig? We staan voor u klaar! Neem contact met ons op via 030-6087722 of mail ons. U kunt ook kijken bij onze veelgestelde vragen over STAP.

Aanvraagtijdvakken

STAP werkt met aanvraagtijdvakken. Per aanvraagtijdvak is één gelijk deel van het totale subsidiebedrag beschikbaar. Als het budget van een aanvraagtijdvak op is, dan kunt u bij start van het volgende aanvraagtijdvak opnieuw een aanvraag doen. U kunt uw budget 1 keer per jaar inzetten.

U kunt vanaf dinsdag 28 februari om 10.00 uur weer STAP-budget aanvragen bij het UWV. Bestel uw STAP-training al van tevoren via deze website, zodat u uw STAP-aanmeldingsbewijs op tijd hebt.

UWV kent het STAP-budget alleen toe als de opleiding of training minimaal 4 weken na het moment van aanvragen én binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak start.

Geef wijzigingen door

Is er sprake van een wijziging? Wijzigt bijvoorbeeld de stad waarin u les hebt, of wijzigt de startdatum? Dan moet u dit doorgeven aan het UWV.

We zijn in het bezit van het NRTO-keurmerk

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Innovam voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk.

Recent bekeken: